Terug

Volg Vandaag Inside

FC Emmen haalt Tibbling terug naar Nederland

FC Emmen haalt Tibbling terug naar Nederland

27 juli 2020, 23:29

FC Emmen heeft Simon Tibbling teruggehaald naar Nederland. De 25-jarige Zweed komt over van Brøndby IF, waar hij sinds 2017 speelde. De Deense club nam hem drie jaar geleden over van FC Groningen.

De middenvelder heeft in Emmen een contract voor twee seizoenen met een optie voor een derde seizoen ondertekend.

Tibbling won in 2015 bij FC Groningen de KNVB-beker. 'Ik kijk met veel plezier terug op mijn tijd in Nederland', aldus Tibbling. 'Bij FC Emmen kom ik veel oude bekenden tegen, daar houd ik van. Als je de trainer en een aantal medespelers al kent, is het altijd makkelijker om je snel thuis te voelen bij een nieuwe club. Ik heb echt het gevoel dat ik hier in een warm bad terecht ben gekomen.'

Dick Lukkien, de hoofdtrainer van FC Emmen, was enkele jaren geleden als assistent werkzaam bij FC Groningen, dat hem in 2014 overnam van Djurgardens IF.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.