Terug

Volg Vandaag Inside

FC Emmen blijft wachten op thuisoverwinning

FC Emmen blijft wachten op thuisoverwinning

27 okt 2018, 00:09

EMMEN (ANP) - FC Emmen is er wederom niet in geslaagd in eigen stadion de eerste overwinning in de eredivisie te boeken. Tegen VVV-Venlo speelden de Emmenaren ruim zeventig minuten met een man meer. Na het eindsignaal stond er desondanks 1-1 op het scorebord in De Oude Meerdijk.

FC Emmen was al twee keer dicht bij de eerste thuisoverwinning. Zowel tegen De Graafschap (1-1) als tegen Fortuna Sittard (3-3) werd een voorsprong in de slotfase uit handen gegeven.

Deze keer begon Emmen niet goed en stond het na een kwartier al achter. Peniel Mlapa was net als vorige week trefzeker voor VVV. Hij kopte eenvoudig binnen na een afgemeten voorzet van Ralf Seuntjens. Een rode kaart voor Roel Janssen (19e minuut) kantelde de wedstrijd.

Na de gelijkmaker van Stef Gronsveld in de 65e minuut waren Glenn Bijl, Jafar Arias en Hilal Ben Moussa dichtbij de primeur in Emmen. Maar zij misten de kansen op de eerste Drentse thuiszege.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.