Terug

Volg Vandaag Inside

FC Emmen betuigt spijt na onhandige tweet over zwaargeblesseerde Davy Pröpper

FC Emmen betuigt spijt na onhandige tweet over zwaargeblesseerde Davy Pröpper

7 feb 2023, 13:40

FC Emmen heeft zich geëxcuseerd voor een tweet die zaterdag werd geplaatst tijdens het competitieduel met Vitesse. Tijdens de wedstrijd suggereerde de club dat Vitesse-speler Davy Pröpper een blessure simuleerde, terwijl maandag bleek dat hij een ernstige knieblessure had opgelopen

Pröpper liep de blessure op tijdens de uitwedstrijd tegen FC Emmen van zaterdag (2-2). Hij werd na 70 minuten gewisseld. Hij was pas net teruggekeerd als prof, maar komt dit voetbalseizoen niet meer in actie. Uit een MRI-scan is gebleken dat de 31-jarige middenvelder de voorste kruisband heeft gescheurd.

"Dit is een grote dreun voor zowel Davy als Vitesse", aldus technisch directeur Benjamin Schmedes maandag. "Hij is uiteraard aangeslagen en zal tijd nodig hebben om dit nieuws te verwerken. Uiteraard zullen wij Davy alle steun geven die hij nodig heeft. We wensen hem ontzettend veel sterkte."

Tijdens de wedstrijd berichtte FC Emmen via Twitter ook over de blessure, niet wetende dat het om een ernstig kwetsuur zou zijn. "Ondertussen ligt er weer een Vitesse-speler (Pröpper) op de grond, de bezoekers staan flink onder druk en proberen - zo lijkt het - het tempo uit de wedstrijd te halen", luidde de tweet.

Dat realiseerde de Drentse club zich waarop een statement op Twitter volgde: "We wisten natuurlijk niet dat het om zo'n ernstige blessure ging, anders was deze tweet nooit geplaatst. We wensen Davy Pröpper heel veel sterkte toe met z'n blessure. Een fruitmandje was al onderweg naar Arnhem."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.