Terug

Volg Vandaag Inside

FC Eindhoven verrast tegen koploper Den Bosch

FC Eindhoven verrast tegen koploper Den Bosch

25 jan 2019, 23:16

EINDHOVEN (ANP) - FC Eindhoven heeft in de Keuken Kampioen Divisie voor een daverende verrassing gezorgd door FC Den Bosch te verslaan. Op eigen veld won Eindhoven met 2-0. Collin Seedorf maakte kort voor tijd het eerste doelpunt, in blessuretijd zorgde Elisha Sam voor de beslissing.

Voor Den Bosch was het de eerste nederlaag sinds 21 september in de competitie. Destijds ging de formatie van coach Willy Boessen onderuit tegen Almere City. Daarna volgde een reeks van vijftien ongeslagen wedstrijden.

Sparta, eveneens kandidaat voor de titel, kwam bij Telstar niet verder dan een gelijkspel (1-1). Senne Lynen opende de score voor de 'Witte Leeuwen', Royston Drenthe maakte uit een vrije trap gelijk. Van de laatste vier duels speelde Sparta er drie gelijk en verloor het er één.

Afgelast

Opvallend was ook zege van Roda JC, 6-2 tegen Jong AZ. Mart Remans en Livio Milts waren beiden goed voor twee treffers. De achterstand van de Limburgers op nummer vier Sparta is inmiddels teruggelopen tot 3 punten.

Van de top vier kwamen FC Twente en Go Ahead Eagles niet in actie. Twente speelt zaterdag bij Almere City, het duel van de Eagles bij Cambuur werd afgelast en wordt maandag ingehaald. Bij winst kan FC Twente Den Bosch inhalen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.