Terug

Volg Vandaag Inside

FC Dordrecht zet De Nooijer op straat

FC Dordrecht zet De Nooijer op straat

19 nov 2018, 11:33

DORDRECHT (ANP) - FC Dordrecht heeft trainer Gérard de Nooijer per direct ontslagen. De Zuid-Hollandse club staat momenteel laatste in de Keuken Kampioen Divisie met zes punten.

De Nooijer begon in 2013 als assistent-coach bij FC Dordrecht. In 2015 nam hij kort de taken over van Ernie Brandts toen die werd ontslagen als hoofdcoach. In mei 2016 werd hij definitief de hoofdcoach bij de 'Schapenkoppen'.

De taken van De Nooijer worden voorlopig waargenomen door assistent-trainer Scott Calderwood. Hoofdjeugdtrainer Johan Versluijs zal de technische staf versterken.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.