Terug

Volg Vandaag Inside

FC Dordrecht komt met heerlijke reactie op uitspraken René en kondigt komst Mario Götze aan

FC Dordrecht komt met heerlijke reactie op uitspraken René en kondigt komst Mario Götze aan

15 mrt 2022, 19:19

FC Dordrecht heeft op heerlijke wijze gereageerd op uitspraken die René van der Gijp maandagavond deed over PSV'er Mario Götze in Vandaag Inside.

René zei maandag: 'Die Götze... Ik denk: hij kiest voor PSV, omdat hij zelf weet dat hij nog maar 70% is. En in de Nederlandse competitie kun je je dan nog af en toe staande houden, tegen RKC-, Willem II- en NEC-thuis. Maar nu lees ik dat hij de Champions League wil winnen! Die kans is kleiner dan dat ik de staatsloterij win! Doe nou even gewoon, joh. Wat is dat voor onzin allemaal!'

De analist reageerde daarmee op een interview van de 29-jarige Götze, waarin hij aangaf nog grote ambities te hebben en bij voorkeur de Champions League wil winnen. In Italië of Spanje spelen is voor hem zeker een optie en ook een stap naar de Bundesliga of de Premier League ziet hij zitten.

Ook Johan vindt die uitspraken onbegrijpelijk, vertelde hij tijdens Vandaag Inside: 'Hij heeft heel veel krediet bij zijn Duitse trainer, want Götze wordt nooit gewisseld. Maar hij scoort regelmatig een onvoldoende.' René haakte daarop in: 'Ja, maar Johan, hij voegt eigenlijk totaal niets toe. Je kan aan alles zien dat het een wereldspeler is geweest. Of dat hij in ieder geval die klasse had. Maar ja, hij is niet fit, hij is niet snel meer... Als het niet Götze zou zijn, zou je zeggen: 'Joh, ga naar Dordrecht.''

De Keuken Kampioen Divisie-club reageert dinsdag op Twitter op heerlijke wijze op die uitspraken. FC Dordrecht schrijft: 'Onze algemeen directeur Hans de Zeeuw en onze innovatie manager Leon Vlemmings hebben na de tip van René van der Gijp gisteren bij Vandaag Inside razendsnel toegehapt en hebben de Duitse WK winnaar Mario Götze binnen gehaald! Mario Götze is een Schapekop!' De club plaatst daarbij een foto van de Duitse Wereldkampioen in het tenue van FC Dordrecht.

Bekijk in de video hieronder de uitspraken van René over Mario Götze!

René kraakt ‘onzin’ van Götze: ‘Die kans is kleiner dan dat ik de loterij win’
2:00
René kraakt ‘onzin’ van Götze: ‘Die kans is kleiner dan dat ik de loterij win’

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.