Terug

Volg Vandaag Inside

FC Den Bosch wint tweede periode in stijl

FC Den Bosch wint tweede periode in stijl

13 jan 2019, 17:24

FC Den Bosch is zeker van een plek in de nacompetitie voor promotie naar de eredivisie. De Bossche club maakte er een doelpuntenfestijn van bij FC Dordrecht (2-6). De Brabanders zijn daardoor winnaar van de tweede periode.

De ploeg van trainer Willie Boessen is ook de lijstaanvoerder in de reguliere stand van de Keuken Kampioen Divisie.

Den Bosch wist dat het bij een zege op FC Dordrecht zeker was van periodewinst. Al na 11 minuten zette de Fin Leo Vaisanen de bezoekers op voorsprong. Vlak voor rust kwam de thuisploeg op gelijke hoogte.

Halverwege stond de concurrent voor de periode, Roda JC, met 2-1 voor tegen Go Ahead Eagles. Op doelsaldo waren de Limburgers daardoor virtueel periodekampioen.

De Brabanders stelden in de tweede helft snel orde op zaken. Na vijf minuten was het al 3-1. In rap tempo liep Den Bosch uit naar 6-1 en kon het feest al vroeg beginnen.

Jan is fan van Bosche Bollen

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.