Terug

Volg Vandaag Inside

FC Den Bosch strikt Estse international

FC Den Bosch strikt Estse international

13 aug 2018, 22:15

DEN BOSCH (ANP) - FC Den Bosch gaat de competitie in de eerste divisie in met een international van Estland in de punt van de aanval. De Brabantse club heeft Rauno Sappinen op huurbasis overgenomen van FC Flora. De 22-jarige spits kwam zestien keer uit voor de nationale ploeg.

Sappinen speelde tussen 2013 en 2017 in zijn vaderland voor FC Flora 134 duels. Daarin kwam hij 69 keer tot scoren. In de tweede helft van het vorige seizoen was Sappinen verhuurd aan het Belgische Beerschot Wilrijk.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.