Terug

Volg Vandaag Inside

FC Den Bosch: 'Jordania moet juist ons betalen'

FC Den Bosch: 'Jordania moet juist ons betalen'

24 juli 2019, 13:15

FC Den Bosch heeft juist geld tegoed van Kakhi Jordania en niet andersom. Dat stelde de advocaat van de Brabantse eerstedivisieclub woensdag bij de rechtbank in Den Bosch. Daar moest de Georgische zakenman uitleggen waarom hij denkt voor 810.000 euro beslag te mogen leggen op de rekening van FC Den Bosch.

Jordania heeft vorig seizoen geld geleend aan de club en wil het terug, omdat de club het aan de verkeerde dingen zou hebben besteed.

Jordania was zelf niet naar de rechtbank gekomen, maar liet zich vertegenwoordigen. "Hij had geen zin in een mediacircus", zei zijn advocaat. Vorige week ketste de overname van de zieltogende club door Jordania af, omdat de KNVB de herkomst van zijn geld onduidelijk vond. De licentiecommissie heeft de club tot 26 augustus uitstel gegeven voor het indienen van een sluitende begroting.

Johan krijgt cadeau van Merab Jordania

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.