Terug

Volg Vandaag Inside

FC Den Bosch blijft leider na zege op TOP Oss

FC Den Bosch blijft leider na zege op TOP Oss

18 jan 2019, 23:09

DEN BOSCH (ANP) - FC Den Bosch blijft de ranglijst van de Keuken Kampioen Divisie aanvoeren. De Brabanders wonnen de derby tegen TOP Oss, die lang gelijk op ging. Het werd 3-0 voor de formatie van coach Willy Boessen, nu al vijftien duels op rij zonder nederlaag.

Sparta werd de verliezer van de dag, ondanks het gelijkspel tegen Roda JC. De Rotterdammers beheersten het grootste deel van de wedstrijd, maar gaven een voorsprong van 2-0 uit handen, 2-2. Go Ahead Eagles, dat thuis van Almere City FC won (2-1), nam afstand van Sparta en staat nu derde. Voor de Deventerse club maakte invaller Thomas Verheijdt, koud in het veld, het winnende doelpunt.

FC Twente blijft tweede op twee punten van Den Bosch. De Enschedese club won thuis van Jong FC Utrecht, 1-0. Opvallend was ook de ruime zege van RKC Waalwijk op Jong Ajax, de kampioen van vorig seizoen. Het werd 4-1 voor de Waalwijkers, die Sylla Sow twee keer zagen scoren.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.