Terug

Volg Vandaag Inside

FC Basel wint in wisselvallig duel

FC Basel wint in wisselvallig duel

12 aug 2018, 20:24

BASEL (ANP) - In de aanloop naar de Europese return tegen Vitesse heeft FC Basel een moeizame competitiezege behaald. De Zwitserse ploeg van aanvaller Ricky van Wolfswinkel versloeg op eigen veld FC Sion met 3-2.

De thuisclub speelde een wisselvallige wedstrijd. Dankzij een sterke beginfase leidde FC Basel binnen een half uur met 2-0 door treffers van Albian Ajeti en Fabian Frei. Na nog geen uur was de stand alweer gelijk. Roberts Uldrikis scoorde twee keer. Een eigen treffer van Andre Luis Neitzke bezorgde FC Basel alsnog de winst. Van Wolfswinkel speelde de gehele wedstrijd.

FC Basel verdedigt donderdag voor eigen publiek in de derde voorronde van de Europa League een voorsprong van 1-0 tegen Vitese. Van Wolfswinkel scoorde afgelopen donderdag in Arnhem in de toegevoegde tijd.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.