Terug

Volg Vandaag Inside

FC Barcelona wil leeg Camp Nou voorkomen met speciale actie

FC Barcelona wil leeg Camp Nou voorkomen met speciale actie

18 nov 2021, 10:26

Sinds het begin van de pandemie worstelt FC Barcelona met het aantal stadionbezoekers tijdens thuiswedstrijden. De club gaat nu een speciale actie op touw zetten om lokale bewoners te verleiden naar het betonnen Camp Nou.

Het bestuur van Barcelona wil namelijk voorkomen dat het stadion verder leeg loopt. Eind oktober behaalden de Catalanen het laagste aantal bezoekers in 20 jaar bij de thuiswedstrijd tegen Alavés, toen er slechts 37.278 supporters warmliepen voor het competitieduel. In het stadion is een capaciteit van bijna 100.000, waardoor maar 38% van de stoelen bezet was.

Barça is erop gebrand om het nieuwe Xavi-tijdperk met een uitverkocht Camp Nou te beginnen. De club richt zich daarom op de inwoners van Barcelona en omstreken en probeert hen te verleiden met een korting van maar liefst 40% op wedstrijdkaarten. De actie geldt voor zowel La Liga- als Champions League-wedstrijden. Naast een vol stadion hoopt het bestuur op hogere inkomsten voor de clubkas van de noodlijdende club.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.