Terug

Volg Vandaag Inside

FC Barcelona verhuurt middenvelder Aleñá aan Getafe

FC Barcelona verhuurt middenvelder Aleñá aan Getafe

6 jan 2021, 13:28

FC Barcelona verhuurt middenvelder Carles Aleñá tot het einde van het seizoen aan Getafe. De 23-jarige Aleñá werd vorig seizoen door Barça al enkele maanden verhuurd aan Betis.

Aleñá speelde dit seizoen vijf wedstrijden voor de Catalanen: drie in de Champions League en twee in La Liga. In totaal maakte hij 43 keer zijn opwachting voor FC Barcelona en hij kwam in die duels tot vijf doelpunten.

Het door Ronald Koeman getrainde FC Barcelona staat na zestien duels op de vijfde plaats in La Liga. Getafe, vorig seizoen verantwoordelijk voor de uitschakeling van Ajax in de Europa League, is de nummer 16.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.