Terug

Volg Vandaag Inside

FC Barcelona spreekt steun uit voor Ronald Koeman na opnieuw puntenverlies

FC Barcelona spreekt steun uit voor Ronald Koeman na opnieuw puntenverlies

24 sep 2021, 08:38

FC Barcelona heeft donderdagavond opnieuw twee dure punten laten liggen. Op bezoek bij Cádiz eindigde het duel in een 0-0 gelijkspel. Trainer Ronald Koeman hoeft voorlopig niet rekening te houden met een ontslag bij Barça.

Ramón Planes, technisch secretaris van Barcelona, spreekt zijn steun uit voor de Nederlander. 'Of Koeman er zondag bij is? Ik denk het wel, want hij is onze coach en we moeten hem steunen', reageert Planes na de wedstrijd tegenover AS. 'Wij zijn Barça, de beste club van de hele wereld en we hebben een geweldige selectie. Maar we worden momenteel gestraft voor de vele blessures in het elftal.'

'De selectie heeft nu drie punten nodig om weer vertrouwen te kunnen krijgen. De rode kaart (van Frenkie de Jong, red.) was wel erg streng, maar toch kregen we kansen om te winnen. Ook met een man minder deed het team er alles aan', aldus Planes.

Koeman werd in de blessuretijd ook nog met rood weggestuurd. Het is dus nog maar de vraag of de trainer zondag op de bank mag zitten tegen Levante. 'In dit land sturen ze je voor niets weg', zei Koeman na afloop. 'Iedereen zag dat er twee ballen op het veld waren, alleen de scheidsrechter niet. Dat zegt genoeg.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.