Terug

Volg Vandaag Inside

'FC Barcelona overweegt winterse komst van Hakim Ziyech'

'FC Barcelona overweegt winterse komst van Hakim Ziyech'

17 nov 2021, 14:03

FC Barcelona overweegt om Hakim Ziyech komende zomer tijdelijk over te nemen van Chelsea, schrijft de Spaanse sportkrant AS. De Marokkaanse spelmaker mag naar verluidt verhuurd worden en Barcelona ziet in hem een haalbare optie om de aanvalslinie te versterken.

In 2019 toonde Barça ook al interesse in Ziyech, maar de club haakte uiteindelijk af voordat Chelsea hem voor een bedrag van zo'n 40 miljoen euro overnam van Ajax. Onder Thomas Tuchel is Ziyech dit seizoen niet verzekerd van een basisplaats bij The Blues.

Belangrijk argument voor de komst van Ziyech is dat Chelsea akkoord zal gaan met een niet-verplichte optie tot koop, waardoor het financieel armlastige Barça aan het eind van het seizoen niet vastzit aan een miljoenenaankoop.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.