Terug

Volg Vandaag Inside

FC Barcelona na knotsgek duel naar halve finale Spaanse beker

FC Barcelona na knotsgek duel naar halve finale Spaanse beker

4 feb 2021, 00:45

FC Barcelona is in de kwartfinales van de Copa del Rey, het Spaanse bekertoernooi, tegen Granada ontsnapt aan uitschakeling. De ploeg van Ronald Koeman keek tot de 89e minuut nog tegen een 2-0-achterstand aan, maar won na verlenging toch met 5-3.

Kenedy en Roberto Soldado leken Granada een plek bij de laatste vier te bezorgen, maar door goals van Antoine Griezmann en Jordi Alba - in respectievelijk de 89e en 92e minuut - dwongen de bezoekers nog een verlenging af. Daarin nam Frenkie de Jong de 3-4 voor zijn rekening.

Barça is de favoriet voor de winst van de beker na de vroege uitschakeling voor zowel Real als Atlético Madrid.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.