Terug

Volg Vandaag Inside

FC Barcelona met De Jong en Dest tegen PSG

FC Barcelona met De Jong en Dest tegen PSG

10 mrt 2021, 21:02

Ronald Koeman heeft zijn basisteam voor de return in de Champions League tegen Paris Saint-Germain op één plaats gewijzigd. Verdediger Samuel Umtiti begint in de Franse hoofdstad op de bank. Aanvaller Ousmane Dembélé, die zaterdag in de uitwedstrijd tegen Osasuna (0-2) nog als invaller fungeerde, mag het van Koeman nu vanaf de aftrap laten zien.

Barcelona moet in Parijs een achterstand van 4-1 goedmaken. Daarom heeft Koeman voor een extra offensief ingesteld elftal gekozen. Frenkie de Jong zal niettemin waarschijnlijk op het middenveld wat meer teruggetrokken spelen, om de defensie bijstand te verlenen. Ook ex-Ajacied Sergiño Dest heeft weer een basisplaats.

Bij Paris SG ontbreekt sterspeler Neymar nog altijd. De Braziliaanse aanvaller liep begin februari een dijbeenblessure op. Ook Juan Bernat is geblesseerd. Moise Kean zit nog in isolatie na een coronabesmetting. Op de rechterflank krijgt Julian Draxler de voorkeur boven Ángel di María. Verdediger Mitchel Bakker is reserve.

FC Barcelona zorgde vier jaar geleden al eens voor een wonder tegen Paris Saint-Germain door in Camp Nou een 4-0-nederlaag in Parijs goed te maken. Het werd toen 6-1 in een wedstrijd die als La Remontada (de wederopstanding) bekendstaat.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.