Terug

Volg Vandaag Inside

'FC Barcelona meldt zich officieel bij Ajax voor Onana'

'FC Barcelona meldt zich officieel bij Ajax voor Onana'

28 apr 2020, 10:02

FC Barcelona heeft zich officieel gemeld voor Ajax-doelman André Onana, meldt De Telegraaf. Marc Overmars doet er echter alles aan om 'De Kat uit Kameroen' nog een jaar in Amsterdam te houden.

Barcelona kan en wil door de Coronacrisis niet het volle pond betalen, en probeert daarom spelers in een ruildeal te betrekken. Volgens De Telegraaf zou Ajax doelman Neto, Riqui Puig én Alex Collado of Carles Aleña kunnen inlijven.

Vooralsnog heeft Overmars echter 'nee' verkocht aan Barcelona. Hoewel Onana zelf dolgraag naar Barcelona lijkt te willen, hoopt Marc Overmars dat de Catalanen vanwege de Coronacrisis niet doorpakken. Doen ze dat wel, dan komt Ajax in een lastige spagaat, aangezien Overmars eerder beloofde aan Onana om mee te werken aan een transfer wanneer de juiste prijs wordt betaald.

Bekijk hieronder een aantal van de mooiste reddingen van André Onana!

VIDEO - Fenomenale redding Onana

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.