Terug

Volg Vandaag Inside

FC Barcelona maakt mede dankzij dubbelslag Dest gehakt van Sociedad

FC Barcelona maakt mede dankzij dubbelslag Dest gehakt van Sociedad

22 mrt 2021, 00:00

Barcelona heeft op de verjaardagen van trainer Ronald Koeman (58) en aanvaller Antoine Griezmann (30) in La Liga hard uitgehaald. De nummer 2 versloeg subtopper Real Sociedad met liefst 6-1. Namens de trefzekere bezoekers kwamen Griezmann, oud-Ajacied Sergiño Dest (twee), Lionel Messi (twee) en Ousmane Dembélé tot scoren.

Messi speelde zijn 768e wedstrijd voor Barcelona. Daarmee is hij nu recordhouder van de club. De kleine baltovenaar is ook al de speler in de historie van Barça met de meeste doelpunten, de meeste titels en de meeste overwinningen.

Barcelona maakte er in San Sebastián een ware voetbalshow van. Real Sociedad had totaal niets in te brengen en kwam er met 6-1 nog genadig af. International Frenkie de Jong speelde de gehele wedstrijd bij Barça.

Op de ranglijst leidt Atlético Madrid met 66 punten. De koploper kwam met een thuiszege op degradatiekandidaat Deportivo Alavés goed weg (1-0). Barcelona volgt met 62 punten en Real Madrid staat op 60 punten. Er zijn nog tien speelronden te gaan in La Liga.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.