Terug

Volg Vandaag Inside

'FC Barcelona laat oog vallen op Lisandro Martínez'

'FC Barcelona laat oog vallen op Lisandro Martínez'

11 dec 2020, 14:46

De achterste linie van FC Barcelona wordt geplaagd door blessures, dus is de club op zoek naar versterking. Manchester City-verdediger Eric García staat bovenaan het lijstje van Ronald Koeman, maar de trainer kijkt verder. Koeman zou in Ajax-verdediger Lisandro Martínez een goed alternatief zien, meldt het Spaanse Sport.

Volgens de krant volgt Koeman de loopbaan van Martínez op de voet, en zou hij de verdediger hebben aangedragen bij de clubleiding van Barcelona. De 57-jarige Koeman ziet in Martínez een ervaren verdediger die op meerdere posities uit de voeten kan. De Argentijn is inzetbaar als centrale verdediger, linksback en verdedigende middenvelder.

De krant schrijft dat FC Barcelona inmiddels heeft aangeklopt in Amsterdam om de interesse in de verdediger kenbaar te maken. Mocht Barça er niet in slagen om Eric García naar Spanje te halen, hoopt het Lisandro Martínez te verleiden tot een transfer. Werkt Ajax mee aan een tussentijdse transfer, hoopt Barcelona Martínez in eerste instantie op huurbasis over te nemen, met een optie tot koop aan het einde van dit seizoen.

De 22-jarige Martínez werd vorig jaar door Ajax overgenomen van Defensa y Justicia. De Amsterdammers betaalden +/- 7 miljoen euro voor de verdediger, wiens contract in de Johan Cruijff ArenA loopt tot medio 2023, met een optie voor nog een jaar.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.