Terug

Volg Vandaag Inside

FC Barcelona koploper na gelijkspel Sevilla

FC Barcelona koploper na gelijkspel Sevilla

2 dec 2018, 23:44

VITORIA-GASTEIZ (ANP) - FC Barcelona is terug aan kop in de Spaanse voetbalcompetitie. Het elftal van trainer Ernesto Valverde won zondag van Villarreal (2-0) en zag Sevilla even later twee punten verspelen bij nummer vier Deportivo Alavés: 1-1. Na veertien speelronden heeft Barcelona 28 punten, Sevilla 27, Atlético Madrid 25, Alavés 24 en Real Madrid 23.

De Fransman Wissam Ben Yedder voorkwam in de 78e minuut, met een intikker, een nederlaag voor Sevilla. Alavés was voor rust op voorsprong gekomen door Jony Rodríguez. Quincy Promes kwam bij Sevilla in de 58e minuut in het veld.

FC Barcelona versloeg Villarreal door doelpunten van Gerard Piqué en Carles Aleña.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.