Terug

Volg Vandaag Inside

FC Barcelona in geldproblemen: 'De enige manier is een speler als Frenkie de Jong verkopen'

FC Barcelona in geldproblemen: 'De enige manier is een speler als Frenkie de Jong verkopen'

16 feb 2024, 16:32

FC Barcelona dreigt Frenkie de Jong vanwege financiële problemen te moeten verkopen. Dat vertelt Víctor Font, die drie jaar gelden de strijd om het presidentschap verloor van Joan Laporta, in gesprek met het Catalaanse radiostation RAC1.

Font maakt zich zorgen over de financiële situatie bij Barcelona: “De trein die met tweehonderd kilometer per uur ging, is veel te laat begonnen met remmen. Maar eigenlijk is de trein al ontspoord. De laatste drie jaar hebben we voor miljoenen verlies gedraaid”, citeert Voetbal International.

De Spanjaard is ook bang dat het verschil met Real Madrid door de financiële situatie te groot zal worden. “Ze hebben duidelijk de overhand. Real Madrid zal straks 100 tot 150 miljoen aan middelen beschikken die wij niet zullen hebben."

“De enige manier om dit te voorkomen is om spelers te verkopen”, vervolgt Font. “Ronald Araújo of Frenkie de Jong bijvoorbeeld. De club kan niet met hetzelfde bestuur doorgaan op deze manier.”

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.