Terug

Volg Vandaag Inside

'FC Barcelona heeft voormalig Willem II-spits op het lijstje'

'FC Barcelona heeft voormalig Willem II-spits op het lijstje'

14 mei 2021, 19:36

Voormalig Willem II-aanvaller Alexander Isak staat op het lijstje van FC Barcelona. Dat meldt Marca. De huidige spits van Real Sociedad maakt een goede indruk in Spanje en wordt gezien als de opvolger van Martin Braithwaite, die mag vertrekken bij Barcelona.

Erling Haaland lijkt onhaalbaar voor de Catalanen. De aanvaller zou maar liefst 180 miljoen euro moeten kosten en dat geld heeft de club uit Barcelona momenteel niet. Volgens de Spaanse krant ziet Barça de 21-jarige Isak als een goedkoper alternatief voor Haaland.

De afgelopen dagen worden Sergio Agüero en Memphis Depay nadrukkelijk in verband gebracht met een overstap naar de ploeg van trainer Ronald Koeman. De belangstelling voor Isak heeft hier verder niks mee te maken.

Isak maakte dit seizoen in de La Liga veertien doelpunten in 32 wedstrijden en leverde twee assists. De Zweedse aanvaller speelde in 2019 op huurbasis bij Willem II. Na dat seizoen maakte Isak de overstap van Borussia Dortmund naar Real Sociedad.

 

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.