Terug

Volg Vandaag Inside

'FC Barcelona heeft Joël Veltman op de korrel'

'FC Barcelona heeft Joël Veltman op de korrel'

2 mei 2023, 20:17

De naam van Joël Veltman is door de technische staf van FC Barcelona voorgelegd aan de directie van de Catalanen. Dat meldt Fútbol Total dinsdag.

De oud-Ajacied is een gewaardeerde kracht bij Brighton & Hove Albion en dat heeft de interesse vanuit Spanje doen opwekken. De Nederlander heeft een aflopend contract en liet onlangs al weten voorlopig niets te zien in een terugkeer bij Ajax.

Jan van Halst denkt er het zijne van: "Het lijkt me geen logische keuze, zowel voor Veltman als FC Barcelona niet", begint hij bij Ziggo Sport. "Veltman speelt in een geweldig voetballend team. Brighton werd in de halve finale van de FA Cup uitgeschakeld door Manchester United, maar ze waren beter. Veltman maakte daar onderdeel van uit en hij speelt er ook vaak. Hij wordt er heel erg gewaardeerd."

"FC Barcelona is bezig met de opbouw van een nieuw elftal, hij is wat op leeftijd en heeft geen diepgang. Bij Brighton kan hij wat meer vanuit de verdediging opereren. Ik kan het echter mooi vertellen, maar als FC Barcelona alleen al belt, dan begrijp ik dat het heel aantrekkelijk is", besluit de kersvers commissaris van Ajax.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.