Terug

Volg Vandaag Inside

FC Barcelona en Real treffen elkaar in beker

FC Barcelona en Real treffen elkaar in beker

1 feb 2019, 15:07

MADRID (ANP) - FC Barcelona en Real Madrid zijn tijdens de loting voor de halve finales van de Copa del Rey aan elkaar gekoppeld. Het andere duel bij de laatste vier gaat tussen Real Betis en Valencia.

Beide confrontaties worden over twee duels beslist. De heenwedstrijden worden volgende week al gespeeld. Drie weken later volgen de returns. FC Barcelona begint met een thuiswedstrijd.

Barcelona schakelde in de kwartfinales van de Spaanse beker Sevilla uit, Real versloeg Girona. Op 2 maart treffen beide grootmachten elkaar ook in competitieverband. FC Barcelona is koploper met 49 punten, Real heeft tien punten minder.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.