Terug

Volg Vandaag Inside

'FC Barcelona en Manchester United naderen akkoord over transfer Frenkie de Jong'

'FC Barcelona en Manchester United naderen akkoord over transfer Frenkie de Jong'

25 juni 2022, 17:59

FC Barcelona en Manchester United naderen een akkoord over de transfer van Frenkie de Jong. De Nederlander wordt al weken in verband gebracht met een overstap naar The Red Devils, maar volgens het Spaanse SPORT zijn beide clubs in grote lijnen rond.

De Catalanen wezen eerder een bod af van rond de 70 miljoen euro. Volgens SPORT is de deal nu bijna rond en zou het gaan om een transfersom van ruim 80 miljoen euro. Trainer Erik ten Hag hoopt dat de transfer voor 1 juli afgerond is, zodat de middenvelder kan aansluiten bij de selectie voor de voorbereiding. De Oranje-international wil eerst dat de clubs rondkomen, voordat hij zelf een beslissing gaat maken.

De Jong speelt sinds 2019 voor de Catalanen. Voordat De Jong naar Spanje vertrok, kwam hij uit voor Willem II en Ajax. In Amsterdam speelde de 25-jarige dribbelaar 89 wedstrijden. Barcelona betaalde twee jaar terug 86 miljoen euro voor De Jong.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.