Terug

Volg Vandaag Inside

'FC Barcelona en Juventus bespreken spelersruil'

'FC Barcelona en Juventus bespreken spelersruil'

18 jan 2020, 14:40

Juventus zou opnieuw met FC Barcelona werken aan een ruildeal. De club uit Turijn hoopt Ivan Rakitic los te weken bij de Catalaanse club. Vorige zomer mislukte dat plan. Nu Barça met Quique Setién een nieuwe trainer aan het roer heeft gaat Juve een nieuwe poging wagen, meldt El Mundo Deportivo.

Juventus biedt naar verluidt Federico Bernardeschi aan als ruilmiddel en eventueel ook nog een extra transfersom. Barça lijkt wel een aanvaller te kunnen gebruiken nu Luis Suárez maandenlang aan de kant staat.

VIDEO - Jan en René genieten van Messi op zwoele muziek

Jan en René genieten van Messi op zwoele muziek
4:36
Jan en René genieten van Messi op zwoele muziek

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.