Terug

Volg Vandaag Inside

'FC Barcelona en Atlético Madrid werken aan spectaculaire ruildeal'

'FC Barcelona en Atlético Madrid werken aan spectaculaire ruildeal'

14 juli 2021, 17:33

FC Barcelona en Atlético Madrid werken aan een spectaculaire ruildeal, schrijft Mundo Deportivo. De Spaanse sportkrant meldt dat het de bedoeling is dat Antoine Griezmann en Saúl Niguez van club wisselen.

Barcelona kampt met financiële problemen en zou met het vertrek van Griezmann veel ruimte in het salarishuis vrijmaken. De Franse aanvaller kwam twee jaar geleden voor 120 miljoen euro over van Atlético, maar een vertrek is zeker niet onbespreekbaar, ondanks dat Ronald Koeman de sportieve waarde van Griezmann ziet. De Fransman zelf zou een terugkeer naar Madrid ook wel zien zitten.

Saúl Niguez ziet op zijn beurt wel wat in een transfer naar Barcelona. De 26-jarige middenvelder stond eerder in de belangstelling van Liverpool, maar wil graag actief blijven in zijn thuisland. Hij neemt genoegen met heel wat minder salaris dan Griezmann.

'Barcelona en Atlético beseffen dat een transfer geen eenvoudige taak is, maar de clubs geloven dat de omstandigheden van beide spelers ervoor zorgen dat een deal mogelijk is,' schrijft Mundo Deportivo.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.