Terug

Volg Vandaag Inside

Frenkie de Jong met Barcelona eenvoudig langs Eibar

Frenkie de Jong met Barcelona eenvoudig langs Eibar

19 okt 2019, 16:58

FC Barcelona heeft de uitwedstrijd tegen Eibar met 3-0 gewonnen. De titelhouder is door de zege op 19 punten gekomen en heeft de koppositie in de Spaanse competitie overgenomen van Real Madrid. De Madrilenen hebben een punt minder, maar spelen zaterdagavond nog tegen Real Mallorca.

Antoine Griezmann bracht Barcelona in de dertiende minuut op 0-1. De Franse aanvaller werd op links vrijgespeeld en klopte Eibar-doelman Marko Dmitrovic in de korte hoek. Lionel Messi verzuimde voor rust de score te verdubbelen. In de tweede helft maakte de Argentijn met een schuiver wel zijn tweede doelpunt van het seizoen. Luis Suárez zorgde op aangeven van Messi voor de 3-0.

Frenkie de Jong begon in de basis bij de ploeg van coach Ernesto Valverde. De middenvelder werd ruim tien minuten voor tijd gewisseld.

Hans over Frenkie de Jong: 'Iedereen staat met zijn bek open'

Hans over Frenkie de Jong: 'Iedereen staat met zijn bek open.'
1:32
Hans over Frenkie de Jong: 'Iedereen staat met zijn bek open.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.