Terug

Volg Vandaag Inside

FC Barcelona doet weer mee in de Champions League

FC Barcelona doet weer mee in de Champions League

2 nov 2021, 23:14

Barcelona doet weer mee in de strijd om de twee bovenste plaatsen in de groepsfase van de Champions League. De Spaanse club won voor de tweede keer op rij van Dinamo Kiev, nu in Oekraïne. Het werd 0-1. De van een blessure herstelde Ansu Fati maakte het doelpunt.

Frenkie de Jong was eveneens weer fit en had van de nieuwe trainer Sergi Barjuán, de tijdelijke opvolger van de ontslagen Ronald Koeman, een basisplaats gekregen. Dat gold ook voor Memphis Depay. Luuk de Jong zat op de bank.

In deze groep is Bayern München al zeker van de volgende ronde. De kampioen van Duitsland boekte tegen Benfica de vierde opeenvolgende zege. Het werd 5-2 voor de formatie van de van corona herstelde trainer Julian Nagelsmann. Robert Lewandowski scoorde drie keer.

Als nummer 2 in de groep heeft Barcelona nu 2 punten voorsprong op Benfica en 5 op Kiev. Er zijn nog twee wedstrijden te gaan.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.