Terug

Volg Vandaag Inside

'FC Barcelona doet bod op Sergiño Dest'

'FC Barcelona doet bod op Sergiño Dest'

23 sep 2020, 21:22

FC Barcelona heeft een bod uitgebracht bij Ajax op Sergiño Dest. Dat meldt De Telegraaf. De hoogte van het bedrag dat de club van trainer Ronald Koeman wil betalen voor de 19-jarige rechtsback, is niet bekend. De onderhandelingen zijn volgens de krant begonnen, maar berichten in de Spaanse media dat er al een akkoord is, zijn voorbarig.

Dest, Amerikaans international, staat ook in de belangstelling van Bayern München. De kampioen van de Bundesliga en de winnaar van de Champions League heeft volgens De Telegraaf al tot twee keer toe een bod uitbracht en zelfs de Johan Cruijff ArenA bezocht om met de Ajax-leiding te praten. Naar verluidt heeft Bayern al 15 miljoen euro als afkoopsom geboden. Dest heeft een contract bij Ajax tot de zomer van 2022.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.