Terug

Volg Vandaag Inside

'FC Barcelona denkt vlak voor sluiting van de transfermarkt aan komst Sofyan Amrabat'

'FC Barcelona denkt vlak voor sluiting van de transfermarkt aan komst Sofyan Amrabat'

31 jan 2023, 10:00

FC Barcelona wil zich op deadline day nog laten gelden op de transfermarkt. Het oog van de Cataloniërs is gevallen op Sofyan Amrabat.

Amrabat speelt momenteel bij Fiorentina. De middenvelder werd vorige week al gesignaleerd in Barcelona. Nu zou de club uit Catalonië naar verluidt de Marrokaans international willen huren met een optie tot koop. Mocht Barcelona deze optie lichten dan moeten ze 35 miljoen euro betalen aan Fiorentina.

Volgens de club uit Florence is er echter niets mogelijk. Fiorentina heeft alle interesse voor Amrabat tijdens de winterse transfermarkt naast zich neergelegd. FC Barcelona doet op deadline day echter toch nog een uiterste poging om zich te versterken met de middenvelder, die uitblonk op het WK in Qatar.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.