Terug

Volg Vandaag Inside

'FC Barcelona biedt transfervrije Mazraoui miljoenencontract aan'

'FC Barcelona biedt transfervrije Mazraoui miljoenencontract aan'

14 mrt 2022, 21:19

FC Barcelona heeft Noussair Mazraoui een contractaanbieding gedaan, meldt de doorgaans betrouwbare Fabrizio Romano op Twitter. Het contract van de 24-jarige verdediger loopt aankomende zomer af. Mazraoui heeft al aangegeven dat hij zal vertrekken uit Amsterdam.

Volgens Romano hebben de Catalanen de Ajacied een contract van vijf miljoen euro, inclusief bonussen, aangeboden. Zonder bonussen komt dit uit op ongeveer vier miljoen euro. Barça is naar verluidt niet de enige club die interesse in de rechtsback heeft, ook Bayern München zou zich graag willen versterken met Mazraoui. Romano meldt dat de zaakwaarnemers van de Ajacied ook in gesprek zijn met de Duitsers. De Catalanen zouden echter veel vertrouwen hebben in het contracteren van de oud-Marokkaans international.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.