Terug

Volg Vandaag Inside

'FC Barcelona betaalt miljoenen minder aan Koeman'

'FC Barcelona betaalt miljoenen minder aan Koeman'

26 nov 2021, 13:17

Het ontslag van Ronald Koeman als hoofdtrainer van FC Barcelona nadert zijn einde. De club en de coach zijn volgens Spaanse media tot een afkoopsom gekomen. Opvallend is dat die lager uitvalt dan de eerder genoemde 12 miljoen euro.

Barcelona en Koeman gingen op 28 oktober uit elkaar, nadat de Catalanen onderuit gingen bij laagvlieger Rayo Vallecano (1-0). Doordat het contract van de keuzeheer nog een jaar doorliep wist Barça dat het Koeman een ontslagvergoeding moest meegeven. Dit bedrag werd toen geschat op 12 miljoen euro. Hoewel President Joan Laporta eerder aangaf de ontslagvergoeding te respecteren, hebben de 2 partijen nu een beduidend lager bedrag afgesproken.

MARCA weet namelijk te melden dat de Nederlander zo'n 10 miljoen euro meekrijgt van de club. Het bedrag is tot stand gekomen door eens schikking en zou lager uitvallen vanwege de financiële situatie. De assistenten van Koeman, Alfred Schreuder en Henrik Larsson, zouden ook nagenoeg tot een overeenkomst zijn gekomen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.