Terug

Volg Vandaag Inside

‘FC Barcelona afgewezen: Ajax sluit winterse transfer Mazraoui uit’

‘FC Barcelona afgewezen: Ajax sluit winterse transfer Mazraoui uit’

14 dec 2021, 17:23

Noussair Mazraoui blijft in ieder geval tot de zomer van 2022 bij Ajax, weet De Telegraaf. De Marokkaanse rechtsback staat in de belangstelling van vele Europese topclubs, maar een vertrek is 'onbespreekbaar' volgens interne bronnen. Onder meer FC Barcelona behoorde tot de potentiële kopers komende winter.

Het contract van Mazraoui loopt na afloop van het huidige seizoen af (zomer 2022). Tot dusver liet de vleugelverdediger weten zijn contract niet te willen verlengen. Een transfer komende winter zou de Amsterdammers dus nog een transferbedrag kunnen opleveren. De club verkiest echter een langer verblijf van Mazraoui boven een voortijdig vertrek uit de hoofdstad, volgens interne bronnen van Ajax.

Volgens meerdere Italiaanse en Spaanse media was er afgelopen week contact tussen de nieuwe zaakwaarnemer van Mazraoui, Mino Raiola, en FC Barcelona-president Joan Laporta. Tot een transfer lijkt het echter niet meer te kunnen komen vanwege de stellige houding van Ajax. Mazraoui wordt gezien als een sleutelspeler en moet het elftal van Erik ten Hag na de winter verder helpen in de Champions League, beginnend bij SL Benfica.

Naast Barcelona was er eerder ook vermeende interesse uit Italië en Engeland, meldden tabloids. Zo waren Napoli en Leeds United serieus geïnteresseerd in de diensten van de 24-jarige Marokkaan.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.