Terug

Volg Vandaag Inside

FC Barcelona-aanvaller Dembélé maakt overstap naar PSG

FC Barcelona-aanvaller Dembélé maakt overstap naar PSG

2 aug 2023, 09:23

Ousmane Dembélé staat op het punt FC Barcelona te verruilen voor Paris Saint-Germain. Barcelona-trainer Xavi heeft dat gezegd na een oefenwedstrijd in Las Vegas tegen AC Milan (1-0).

"Dembélé is naar mij toegekomen en heeft aangegeven te willen vertrekken", aldus Xavi. "Paris Saint-Germain heeft een bod gedaan waar wij niet aan kunnen tippen."

De 26-jarige Dembélé speelde zes seizoenen bij FC Barcelona, waarmee hij vorig seizoen de Spaanse titel won. In zijn contract was een clausule opgenomen waardoor clubs de Franse aanvaller voor een bepaald bedrag konden overnemen.

Ansu Fati maakte tegen Milan het doelpunt voor Barcelona, waar Frenkie de Jong alleen de tweede helft speelde. De van AZ overgekomen Tijjani Reijnders had een basisplaats bij Milan.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.