Terug

Volg Vandaag Inside

Fati (17) te jong voor door biermerk gesponsorde prijs

Fati (17) te jong voor door biermerk gesponsorde prijs

28 sep 2020, 16:25

Ansu Fati was zondagavond de grote man bij FC Barcelona, bij het competitiedebuut van trainer Ronald Koeman. De tiener werd echter niet uitgeroepen tot man van de wedstrijd, aangezien de prijs mogelijk wordt gemaakt door een biermerk. De pas 17 jaar oude aanvaller mag nog geen alcohol nuttigen.

Om die reden werd Jordi Alba verkozen tot 'man of the match'. Eind volgende maand wordt Fati 18 en zou hij de ereprijs wél in ontvangst mogen nemen.

FC Barcelona won in La Liga met 4-0 van Villarreal. Fati nam twee doelpunten voor zijn rekening. Twintig minuten voor tijd werd hij gewisseld door Koeman.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.