Terug

Volg Vandaag Inside

Fans van Bayern kunnen nu zwemmen in stadion

Fans van Bayern kunnen nu zwemmen in stadion

14 juli 2020, 14:43

De supporters van Bayern München kunnen verkoeling zoeken in de Allianz Arena. De Duitse kampioen heeft een opblaasbad laten maken in de vorm en de kleuren van het stadion. De 'Pool Allianz Arena' is bijna 2 meter lang, 1,5 meter breed en 40 centimeter diep. Voor 49,95 euro kunnen de fans zo'n opblaasbaar 'stadion' in de tuin zetten.

'Op naar het zwembad!', schrijft Bayern München. 'Maar dan alleen als die er zo uitziet als de Allianz Arena. Nergens spettert het zo goed als daar. Koel af en ontspan in je eigen Allianz Arena.' In de webshop van Bayern München zijn ook een bijpassende handdoek en zwembroek in de clubkleuren en met logo van de 'Rekordmeister' te koop.

René lag vorige zomer de hele dag in het zwembad als voorbereiding op zijn Champions League-analyse. Bekijk het fragment hieronder!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.