Terug

Volg Vandaag Inside

Fans van Ajax en Antwerp tonen steun aan geschorste Overmars

Fans van Ajax en Antwerp tonen steun aan geschorste Overmars

21 jan 2024, 19:55

De supporters en voetballers van Royal Antwerp hebben na het gewonnen thuisduel met Charleroi (4-1) laten weten dat zij achter technisch directeur Marc Overmars staan. Op de tribunes was een spandoek met de tekst "Overmars, voor altijd achter je" te zien, dat de spelers na de wedstrijd nog even samen vasthielden. Ook bij de wedstrijd Ajax – RKC Waalwijk (4-1) was er een spandoek met de tekst "Marc forever one of us" te zien.

De oud-directeur van Ajax werd eerder deze maand internationaal geschorst en kan voorlopig zijn werk bij Antwerp niet uitvoeren. Een maand voor zijn komst naar de club was de oud-voetballer bij Ajax opgestapt vanwege grensoverschrijdend gedrag. Door zijn ongepaste gedrag binnen de Amsterdamse club kreeg Overmars (50) eind vorig jaar in eigen land een schorsing opgelegd van twee jaar, waarvan één jaar voorwaardelijk. Die werd eerder deze maand door de FIFA internationaal overgenomen.

Overmars kan tegen het besluit van de wereldvoetbalbond in beroep gaan. Voorlopig wacht hij nog op een toelichting op zijn schorsing.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.