Terug

Volg Vandaag Inside

Fans steunen Cambuur met ludieke 'autosticker drive-in'

Fans steunen Cambuur met ludieke 'autosticker drive-in'

30 apr 2020, 18:15

Cambuur biedt hun fans de kans aan om de club te helpen in de strijd tegen de beslissing van de KNVB. Aankomend weekend kunnen fans van Cambuur een gratis autosticker halen met de tekst 'Cambuur Komt Eraan'. De Friese club zet alles op alles om alsnog een promotie naar de Eredvisie af te dwingen. En daar kunnen de fans nu bij helpen.

De stickers kunnen worden afgehaald bij de 'autosticker drive-in' naast het stadion. Daar wordt de gratis sticker op je auto geplakt en kun je vrijwillig een geldbedrag doneren aan de club. Alle donaties worden gebruikt voor de juridische procedures die Cambuur op dit moment onderneemt.

Henk de Jong reageerde afgelopen week hevig ontzet op de beslissing van de KNVB. Hij haalde zelfs de BBC. De Britten hadden wel wat moeite met de achternaam van de trainer. De Jong kwam als 'De John' in beeld. Bekijk het fragment hieronder.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.