Terug

Volg Vandaag Inside

Fans Spurs moeten nog even geduld hebben

Fans Spurs moeten nog even geduld hebben

14 aug 2018, 00:06

LONDEN (ANP) - De officiële opening van het nieuwe voetbalstadion van Tottenham Hotspur in Londen laat nog even op zich wachten. De diverse veiligheidssystemen in het complex werken volgens de Engelse topclub nog niet optimaal. ,,We vragen nog even om geduld'', liet voorzitter Daniel Levy weten. De testdagen op 27 augustus en 1 september zijn uitgesteld.

Tottenham zou op 15 september de eerste competitiewedstrijd in het nieuwe White Hart Lane, met een capaciteit van 62.000 bezoekers, spelen tegen Liverpool. Dat duel is echter verschoven naar Wembley, het befaamde stadion waar de Spurs vorig seizoen tijdens de nieuwbouw vaste gast waren. Ook het thuisduel met Cardiff (6 oktober) en een NFL-wedstrijd (american football) op 14 oktober zijn verplaatst naar de Engelse voetbaltempel.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.