Terug

Volg Vandaag Inside

Fans SC Cambuur en De Graafschap starten 'promotie-petitie'

Fans SC Cambuur en De Graafschap starten 'promotie-petitie'

26 apr 2020, 16:37

Fans van SC Cambuur en De Graafschap zijn een petitie gestart. De supporters van de twee clubs uit de eerste divisie zijn het niet eens met het besluit van de KNVB om de nummer 1 en 2 van die competitie niet te laten promoveren.

Vrijdag besloot de KNVB dat er, nu door de corona-uitbraak het seizoen niet kan worden afgemaakt, geen degradatie en promotie zal worden toegepast en dat ADO Den Haag en RKC ook volgend seizoen in de eredivisie mogen uitkomen.

"Op 24 april is bekendgemaakt dat er geen promoties en degradaties zijn dit voetbalseizoen. Wij zijn het hier niet mee eens, het seizoen is al lang bezig en wij vinden dat Cambuur en de Graafschap gepromoveerd moet worden", luidt de oproep.

Zondagmiddag is de petitie op 'naareredivisie.petities.nl' al ruim 12.500 keer ondertekend.

Johan gaf afgelopen maandag aan dat hij vindt dat de beslissing van de KNVB naar onrecht ruikt. Bekijk de beelden hieronder!

Johan over omstreden beslissingen KNVB: 'Het ruikt naar onrecht'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.