Terug

Volg Vandaag Inside

Ajax-fans gooien voorwerpen op veld van Getafe

Ajax-fans gooien voorwerpen op veld van Getafe

20 feb 2020, 20:51

Ajax moet vrezen voor een nieuwe straf van de UEFA. Supporters van de club uit Amsterdam gooiden donderdag voorwerpen op het veld tijdens het uitduel met Getafe in de zestiende finales van de Europa League. Scheidsrechter Ruddy Buquet dreigde de wedstrijd te staken als dat nogmaals gebeurt.

Meegereisde fans van Ajax gingen in de fout nadat Deyverson de thuisclub in de 37e minuut op voorsprong had gebracht (1-0). De Braziliaan vierde zijn treffer een beetje provocerend voor de tribune met Nederlandse supporters. Hij leek te worden geraakt door een aansteker.

Ajax mocht vorig jaar november geen supporters meenemen naar Chelsea wegens ongeregeldheden rond het uitduel met Valencia.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.