Terug

Volg Vandaag Inside

Fans FC Utrecht komen met mooi gebaar richting Ihattaren

Fans FC Utrecht komen met mooi gebaar richting Ihattaren

16 okt 2019, 22:36

Vanavond hebben supporters van FC Utrecht op Facebook opgeroepen om tijdens de wedstrijd tegen PSV zaterdag in de 24ste minuut massaal te gaan klappen voor Mohamed Ihattaren.

Op die manier willen ze Ihattaren en zijn familie een hart onder de riem steken. Ihattaren verloor eerder deze maand zijn vader.

Ihattaren is zelf afkomstig uit Utrecht en nu willen de supporters in de Domstad hem steunen. 'Laat zien waar onze FC voor staat, sommige dingen zijn groter dan rivaliteit en dit kleine gebaar kan een grote uitwerking hebben op zo'n jonge gozer', valt te lezen in een statement.

PSV speelt zaterdag om 20.45 uur in Utrecht.

'We moeten Ihattaren even met rust laten'

'We moeten Ihattaren even met rust laten'
3:18
'We moeten Ihattaren even met rust laten'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.