Terug

Volg Vandaag Inside

Twee Celtic-fans gewond bij steekincident in Rome

Twee Celtic-fans gewond bij steekincident in Rome

7 nov 2019, 13:54

Twee fans van Celtic zijn woensdagavond in Rome gewond geraakt bij een steekincident aan de vooravond van de wedstrijd in de Europa League tegen Lazio Roma. In een café in de Italiaanse hoofdstad kregen fans van beide ploegen ruzie met elkaar. Volgens de Schotse club zijn de twee fans gestoken. Ze liggen in het ziekenhuis en worden bijgestaan door mensen van de club en het Britse consulaat.

De veiligheidsmaatregelen zijn door de Italiaanse autoriteiten na het incident aangescherpt. De Europese voetbalbond UEFA heeft de noordkant van het stadion donderdagavond al gesloten voor toeschouwers, omdat aanhangers van Lazio in het duel met Rennes op 3 oktober een fascistische groet hadden getoond.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.