Terug

Volg Vandaag Inside

Fans Atlético Madrid tonen duidelijke boodschap voor Cristiano Ronaldo op spandoek

Fans Atlético Madrid tonen duidelijke boodschap voor Cristiano Ronaldo op spandoek

27 juli 2022, 20:44

Cristiano Ronaldo wordt al enkele dagen in verband gebracht met Atlético Madrid, maar dat zien de fans van 'Atleti' duidelijk niet zitten.

Tijdens een oefenduel van Atlético Madrid met Numancia tonen zij achter een van de doelen een spandoek met daarop de tekst: 'CR7 not welcome.' Ronaldo was tussen 2009 en 2018 speler van aartsrivaal Real Madrid.

De Portugese superster wil graag vertrekken bij Manchester United en een transfer maken naar een club die komend seizoen wél in de Champions League speelt. ManUtd wil Ronaldo echter niet laten gaan.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.