Terug

Volg Vandaag Inside

Familie en club willen hervatting zoekactie

Familie en club willen hervatting zoekactie

24 jan 2019, 21:34

ST. PETER PORT (ANP) - De vader van de verdwenen voetballer Emiliano Sala smeekt de autoriteiten om de zoekactie naar zijn zoon te hervatten. ,,Al wat ik vraag is dat ze blijven zoeken. Het kan toch niet zijn dat hij zomaar weg is?", zei Horacio Sala voor de camera's van een Argentijnse zender. Hij reageerde kort nadat de politie van het Kanaaleiland Guernsey bekendmaakte dat de zoekactie is stopgezet.

Het privé-vliegtuigje waarin Sala (28) en de 60-jarige Britse piloot van Frankrijk naar Wales vlogen, verdween maandagavond boven zee van de radar. Volgens de politie van Guernsey is de kans dat beiden nog in leven zijn extreem klein. ,,Wij hopen nog altijd op goed nieuws'', sprak Horacio Sala. ,,Een vliegtuig kan niet zomaar verdwijnen.''

Romina Sala, zus van de voetballer die voor circa 20 miljoen euro van Nantes naar Cardiff City zou overstappen, deed eveneens een emotionele oproep. ,,Diep in mijn hart weet ik dat Emiliano nog in leven is. Alsjeblieft, stop niet met zoeken.''

Nantes drong donderdagavond eveneens aan op hervatting van de zoekactie.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.