Terug

Volg Vandaag Inside

Falcao krijgt warm welkom bij Atlético

Falcao krijgt warm welkom bij Atlético

27 nov 2018, 21:37

MADRID (ANP) - De Colombiaanse spits Radamel Falcao neemt het woensdag met AS Monaco op tegen de club waarbij hij een mooie fase uit zijn carrière beleefde, zij het wel in een ander stadion. De supporters van Atlético Madrid hebben een warm welkom voorbereid voor 'El Tigre', die tussen 2011 en 2013 voor Atlético liefst 70 doelpunten maakte. De Colombiaan bezorgde de Madrileense club met zijn goals de eindzege in de Europa League (2012), de Europese Supercup (2012) en Spaanse beker (2013).

,,Ik zal mijn periode hier nooit vergeten'', zei Falcao tijdens de persconferentie in stadion Wanda Metropolitano, sinds vorig jaar de thuishaven van Atlético. ,,Het is lang geleden dat ik hier ben geweest. Het brengt veel emoties met zich mee om iedereen van Atlético weer te zien.''

Met Monaco beleeft Falcao vooralsnog een zeer teleurstellend seizoen. In de Franse competitie staat de ploeg van trainer Thierry Henry op de voorlaatste plaats en in de Champions League pakte Monaco pas één punt. Atlético is met negen punten al zo goed als zeker van een vervolg.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.