Terug

Volg Vandaag Inside

Fabrizio Romano: transfer van Cristiano Ronaldo in afrondende fase

Fabrizio Romano: transfer van Cristiano Ronaldo in afrondende fase

30 dec 2022, 00:00

Cristiano Ronaldo heeft een contract tot medio 2025 getekend bij Al-Nassr uit Saudi-Arabië, zo meldt televisiezender Al Arabiya. De zender zegt het nieuws te hebben vernomen via bronnen. Over het salaris van Ronaldo is nog niets bekendgemaakt.

De 37-jarige aanvaller, vijf keer winnaar van de Gouden Bal, forceerde in november een breuk bij Manchester United. Na een bijzonder kritisch interview van Ronaldo liet Manchester United het contract van de grootverdiener ontbinden. De Portugees zei in het tv-programma Piers Morgan Uncensored onder meer dat hij zich verraden voelt door de Engelse club en dat trainer Erik ten Hag hem wilde provoceren. Ronaldo kreeg in de eerste maanden van dit seizoen weinig speeltijd van de nieuwe Nederlandse trainer.

De Portugees brak zo'n twintig jaar geleden in eigen land door bij Sporting Portugal en verhuisde in 2003 naar Manchester United. Zes jaar en vele prijzen later stapte Ronaldo over naar Real Madrid, waarmee hij onder meer vier keer de Champions League won. Hij is met 140 doelpunten de topscorer aller tijden van dat toernooi.

Ronaldo voetbalde tussen 2018 en 2021 voor Juventus en keerde daarna terug naar Manchester. Dit seizoen belandde de wereldster onder Ten Hag op de bank, waarna Ronaldo een vertrek forceerde.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.