Terug

Volg Vandaag Inside

Fabrizio Romano: 'PSV in verregaande onderhandelingen met Noorse goaltjesdief'

Fabrizio Romano: 'PSV in verregaande onderhandelingen met Noorse goaltjesdief'

27 dec 2022, 11:49

PSV is in verregaande onderhandelingen met de Noorse spits Ola Brynhildsen, zo schrijft transfergoeroe Fabrizio Romano op Twitter. De aanvaller van Molde FK scoort er dit seizoen flink op los in Noorwegen.

De Eindhovenaren zouden op dit moment met Molde en de spits werken aan een akkoord over transfersom en het contract. Na het vertrek van Cody Gakpo naar Liverpool heeft PSV ruimte voor een aantal versterkingen in januari. Zo worden Jesper Karlsson (AZ) en Viktor Tsygankov (Dynamo Kiev) gezien als potentiële vervangers van Gakpo. De 23-jarige Brynhildsen wordt bij Molde voornamelijk gebruikt als nummer negen.

De Noor scoorde dit seizoen al 11 keer in 19 Eliteserien-duels. Brynhildsen maakte in november ook zijn debuut voor de nationale ploeg van Noorwegen. De aanvaller is ook met Molde actief in de Conference League.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.